Voor zowel Coca Cola Enterprise als voor Coca Cola Company heeft Jumble verschillende projecten voltooid. Coca-Cola is uitgevonden in 1886 door de apotheker John Pemberton, die het drankje ontwikkelde als een non-alcoholisch alternatief op de door hem verkochte alcoholische imitatie van de destijds populaire Vin Mariani.

Het idee om het drankje Coca-Cola te noemen komt van zijn zakenpartner Frank Robinson. De zwierige letters op de verpakking van dit Colamerk zijn eveneens van Robinson. Het logo, de flessen en de drank vormen samen mede dankzij Coca-Cola’s marketingstrategie een wereldwijd bekend merk.

Coca Cola in Nederland

Jumble werkt al een aantal jaar met veel trots voor deze onderneming in Nederland en België. Naast het faciliteren van promoties is ook aankleding van evenementen en diverse ruimtes aan bod gekomen. Zo wordt regelmatig de hal van het kantoor in Rotterdam door ons in de doeken en/of folie gezet. Ook lopen de promotieteams van diverse merken waaronder Aquarius al jaar en dag in kleding vervaardigd door Jumble. Een ander voorbeeld van evenementaankleding is onze bijdrage aan het jaarlijkse evenement Mission Olympic. De olympic experience, te vinden in het stadion te Amsterdam wordt tijdens dit evenement door ons voorzien van huurwanden, foamboards en belettering.