Roll banners en stickers door Jumble

Roll banners en stickers

Een perfecte oplossing voor kleinere stands/ruimtes. Hiermee heeft u een eenvoudige standinrichting met zeer professionele uitstraling. Voordeel is dat de banners en de stickers snel en eenvoudig te plaatsen zijn tegen een geringe investering.

Foamboards, stickers en banners door Jumble

Foamboards, stickers en banners

Een combinatie van deze 3 producten zorgt voor de perfecte beursaankleding van een middelgrote en grote beursstand met vaste wanden.

 

Huurwanden, stickers, banners door Jumble

Huurwanden, stickers en banners

Dit pakket is een zeer professionele aanpak voor de standinrichting van een vrije ruimte. Het is een modulair systeem met onbeperkte mogelijkheden. De montage van de wanden wordt door Jumble uitgevoerd dus dat is voor u extra gemakkelijk.

Standaard beursstand door Jumble

Standaard beursstand

Vaak huurt u een standaard beursstand van 3×3 of 3×4 meter met achter en zijwanden. Jumble beursaankleding /standinrichting biedt uitkomst om u hiermee te helpen.

Hoekstand door Jumble

Hoekstand

Een hoekstand is ideaal voor exposure, maar moeilijk in te delen door het open karakter. Goede standinrichting is hier van essentieel belang.

Vrije ruimte door Jumble

Vrije ruimte

Gaat u naar een beurs en heeft u geen wanden gehuurd bij de organisatie, maar zelf de vrijheid? Dan zijn onze wanden voor uw standinrichting een uitkomst.